2010 m. sausio 22 d., penktadienis

Okonomiyaki

Reikia:
Stambiai pjaustyto kopusto.
stambiai pjaustytos paprikos
svogūno - smulkiai pjaustyti
olandiško sūro - plokštelėm pjaustyto
tešla - miltai ir vanduo, turi būti skysta kaip blynams.
Teriyaki padažo. (galima nusipirkti maximoj)

Procesas:
Supjaustytą svogūną suberti į kopūstą.
Keptuvėje pakepti porą saujų kopūsto, reikia įpilti šiek tiek vandens. Kai apkeps įmesti kelis griežinėlius paprikos, ir kelis gabaliukus sūrio. Padaryti viduryje keptuvės nedidelį blyną, maždaug 15 cm skersmens. Sustumti kopūstą ant sūrio, ir kad liktų keptuvėje iš kraštų vietos. Kai sūris apsilydys užpilti tešlos, kad užtektų sulipdyti visiems kopūstams. Dar šiek tiek pakepti ir šleptelti į lėkštę. Užsipilti Teriyaki padažo ir SKANAUS!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą