2010 m. sausio 31 d., sekmadienis

Maki suši



















Ingredientai:

Gaminimas:

Įdarui:
krabų lazdelės
agurkas
lašiša
tepamas sūris (pvz. Filadelfija)
nori lapai

Procesas
Ryžius
verdame 8 minutes, po to dar 10 minučių laikome uždengę. Tada sumaišome su actu ir palaukiame kol atvės.
Drėgnomis rankomis ryžius paskleidžiame ant nori lapo ir dedame
ant bambukinio kilimėlio, apvynioto masitine plėvele ryžiais į apačią. Dedame krabų lazdeles, nuluptą ir išimtom sėklytėm agurką, sūrį, lašišą. Vyniojame ritinėlį. Pjaustome drėgnu peiliu į 8 ritinėlius.
Valgome su wasabi ir sojų padažu.
Skanaus o(^.^)o~

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą