Ingredientai:
- Agurkai, 1 vienetas
- Žirniai, švieži, 2 šaukštai
- Sultinys, mėsos, 4 stiklinės
- Druska, truputį
- Sojos padažas, 0.5 šaukšto
- Kiaušiniai, 4 vienetai
Gaminimas:
Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais. Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai. Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas. Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. pavirinami, kol susitraukia baltymas. Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų Jiragurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį. Sriuba patiekiama karšta.Skanaus~
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą