2010 m. sausio 31 d., sekmadienis

Vasaros sriuba














Ingredientai:

Gaminimas:

Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais. Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai. Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas. Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. pavirinami, kol susitraukia baltymas. Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų Jiragurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį. Sriuba patiekiama karšta.
Skanaus~

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą